Deelnemers hiphopcompetitie Wanted 2015 bekend

0

Eenentwintig acts nemen het in drie Talent Shows tegen elkaar op om Most Wanted 2015 te worden. Deze voorrondes zijn op dinsdag 24 februari, dinsdag 3 en dinsdag 10 maart in de Winston Kingdom in Amsterdam. Acht acts (de drie winnaars van de voorrondes en vijf acts met een wildcard) strijden uiteindelijk op zaterdag 25 april in de Melkweg om de eerste plaats in de finale: Most Wanted – the Final Showcase.

De coaches Skinto, Angelo Bromet (W.O.T.S.) en Gaétan van de Sande (Kleine Viezerik, Encore) geven advies en feedback op de optredens. Ook krijgen de deelnemers diverse workshops aangeboden en gaan ze de studio in met een vooraanstaande producer. De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een prijzenpakket met daarin onder andere: een professionele video- en fotoscoop, studiogear, optredens, een radio-interview, zakelijke coaching, een waardecheque voor muziekinstrumenten en studiotijd bij SAE Institute.

Wanted is dé competitie voor hiphopacts uit heel Nederland. In het negentienjarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen mee als The Partysquad, Makkie & KrankJoram, Ome Omar, Letterlijk & Figuurlijk, Ali B. en Kimo. Het collectief NPNG (No Pain No Game) mocht zich begin vorig jaar Most Wanted 2014 noemen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.