Comedy Café te Water! Met Rachid Larouz & friends

0

Volle zalen trekt de man. “Uitverkocht” staat regelmatig op zijn Facebookpage te lezen. De “Stand Up Club ft. Bourbon Avenue” doet het heel goed onder het gemengde publiek. Unieke, nooit vertoonde concepts voor Stand Up Comedian Shows, daar gaat deze man helemaal voor. Nieuwe inspiratie heeft hij opgedaan gedurende zijn jaar optreden in het buitenland. Verse connecties zijn gelegd. Het borrelt en bruist rondom Rachid Larouz, net vuurwerk!

Vanaf 23 januari 2015 start zijn allernieuwste twee wekelijks concept: Comedy Café te Water! Rachid Larouz & friends zoeken het ruime sop. Pompen of verzuipen? Piraterij? Dat zit er niet in volgens Rogier Hellingh, die een behouden vaart voor de volle 100% garandeert. Zijn indrukwekkende curriculum vitae in de binnen scheepvaart getuigd hiervan. Denk aan gezellig samen dineren, een twee uur durende, bruisend wervelende tweetalige comedy show (nederlands- en engelstalig) met 4 stand up comedians met een ruim, succesvol (inter)nationaal repertoire en een blitse afterparty tot in de kleine uurtjes samen met de artiesten. Dat wordt brullen van het lachen! Een unicum aan ervaring voor het publiek, die hier een fantastische herinnering aan over houdt! Daar zal nog lang over gesproken worden.
Het programma aan boord ziet er als volgt uit:

18.00 uur diner
20.00 uur Aanvang
21.00 uur Showtime!!
23.00 uur Afterparty

Opstapplaats: Havenstraat 22 t.o.(=tegenover) te zaandam, postcode 1506PH
Deelnemende artiesten: Rachid Larouz en vrienden
Speeldata: 23-1-2015 besloten,24-01-2015 voor publiek
intree: 7 euros
voor reservering: 0659684507 of mail: Larouz@hotmail.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.