Jandino in film ‘Bon Bini Holland’

0

De bekende cabaretier Jandino Asporaat maakt volgend jaar zijn acteerdebuut in zijn eigen komische speelfilm getiteld ‘Bon Bini Holland’. In de film, die geproduceerd wordt door Eyeworks, kruipt Jandino in de rol van Robertico Florentina. Een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Vanwege zijn schimmige activiteiten op het eiland vertrekt hij gedwongen naar Nederland. Daar wordt hij tot zijn eigen verbazing hoteldebotel verliefd op de dochter van een rijke zakenman die hij ook heeft opgelicht.

De 33-jarige komiek, die vooral bekend is van de Dino Show, wilde aan het Algemeen Dagblad niet zeggen als zijn bekendste typetje Judeska ook in de speelfilm zit. “Als zij er in zit, word ik heel blij. Maar ik kan daar helemáál niets over zeggen. Ik kan er wel van zeggen dat het gek zou zijn als Eyeworks haar er niet in laat. Maar ze moeten Judeska nog bellen en ik doe haar management niet.”

Volgens IMDB zijn er in Bon Bini Holland ook rollen voor Sergio IJssel en Humberto Tan. De opnames zijn al van start gegaan. Het resultaat moet in het najaar van 2015 in de bioscopen te zien zijn.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.