Da Bounce Comedy Night in Theater Zuidplein

0

Zaterdag 6 december 2014 staat je een kakelverse en feestelijke editie van Da Bounce Comedy te wachten in Theater Zuidplein. Vier deze avond het 19-jarig bestaan van Da Bounce mee en maak kans op bijzondere cadeaus. De knallende line-up is speciaal overgevlogen uit Amerika en blaast je omver met hun ‘straight-in-your-face’ comedy. Dit comedyspektakel barst van de energie én entertainment met een DJ on stage, verrukkelijke soulfood en een spetterend live optreden van zangsensatie Orpheus. Na afloop is het absoluut nog geen tijd om naar huis te gaan; feest door op de afterparty! Aanvang 20.30 uur.

Deze avond vuren o.a. Tamika Campbell (NYC) en Tony Woods (DC) hun vlijmscherpe grappen op je af. Mike “Brooklyn” Troy (NYC) is van de partij als host van de avond. De comedians zijn buiten de Nederlandse grenzen bekend van verschillende tv-series, films en populaire tv-shows zoals ‘Comedy Central’ en ‘Def Comedy Jam’.

De Da Bounce Comedy Nights staan garant voor entertainment op het hoogste niveau. Het event is verrassend en spraakmakend vanwege de bruisende mix van comedy, muziek en dans. Een unieke beleving met internationale uitstraling.

Let op: Engels gesproken.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.