Telesur Srefidensi Comedy Show supersnel uitverkocht

0

In verband met de viering van de 39ste Onafhankelijkheidsdag van Suriname presenteert Telesur Nederland op zondag 23 november een speciale Srefidensi Comedyshow in Amsterdam met o.a. Jörgen Raymann, Rayen Panday, Jetty Mathurin, Jeffrey Spalburg, Dengboy Fu A Birti, Roué Verveer, Murth Mossel en Lucinda Sedoc. Na de show is er een gezellige afterparty met de band @SIX.

De kaarten voor deze Srefideni show waren binnen een paar dagen uitverkocht! Omdat Telesur Nederland ook één van de sponsors van de GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party is geven zijn twee kaarten gratis weg! Koop jij deze week kaarten voor de Bakka’Na Party in de Maassilo te Rotterdam dan maak je kans op deze twee gratis kaarten!

Haal deze week nog je Bakka’na kaarten bij een van de voorverkoop punten in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag of koop ze online via Ticketscript. Stuur vóór maandag 17 november een foto van je kaarten en je contactgegevens naar info@goodtimes.org. Geef daarin ook aan waarom je deze kaarten zou willen winnen. De leukste inzending wint de twee kaarten!

Alle informatie over de GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party en de voorverkoop vind je op www.bakkana.nl. Meer weten over Telesur? Kijk dan op www.telesur.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.