Ariana Grande wint MTV award voor beste song

0

Zondagavond werden de MTV European Music Awards gehuwden in het Schotse Glasgow. Zangeres Ariana Grande(rechts) heeft daar een MTV EMA in ontvangst mogen nemen. Ze won de prijs voor beste nummer voor Problem ft. Iggy Azalea(links). Grande had zware concurrentie. In de categorie beste song was bijvoorbeeld ook de super hit ‘Happy’ van Pharrell Williams genomineerd.

Collega Nicki Minaj was dit jaar niet alleen de presentatrice van de MTV EMA, maar mag zich ook winnaar noemen. Ze won de Award voor beste hiphop-act en versloeg Kanye West, Eminem, Drake en Iggy Azalea.

Ook Afrojack was genomineerd voor de categorie ‘Best Electronic’ maar werd verslagen door Enrique Iglesias. Afrojack zegt dat hij vereerd was met de nominatie. ‘Belangrijker is dat ik hier mag zijn’, zei hij voorafgaand aan de uitreiking. Na de avond verzorgde hij een optreden op de afterparty.

Maar de Britse jongensgroep One Direction is dit jaar de grote winnaar van de Europese muziekprijs van MTV. De groep sleepte de awards voor Best Fans, Best Live en Best Pop in de wacht.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.