Zondag 26 oktober FATU Improv

0

Zondag 26 oktober is er weer een nieuwe versie van FATU met rauwe, hilarische comedy, geheel geïmproviseerd. Met suggesties uit het publiek gaan de vier vaste comedians onder leider van MC Big Ed de uitdaging aan om een, samen met jullie, een top comedy middag te verzorgen.

FATU improv! Een nieuwe versie van het stand-up comedy programma iedere laatste zondagmiddag van de maand. Bij deze nieuwe versie van FATU met rauwe, hilarische comedy is het publiek net zo belangrijk als de spelers zelf. What’s new? Dat jij bepaalt wie wat verhaalt! Met suggesties uit het publiek zorgen we voor een geheel geimproviseerde en ‘on the spot’ ontstane show. Elke keer nieuw. Elke keer anders!

Laat je op de zondagmiddag verrassen door een geheel geïmproviseerde en ‘on the spot’ ontstane show. Met suggesties uit het publiek gaan de vier vaste comedians samen met een gastspeler de uitdaging aan om een unieke comedymiddag te verzorgen. B There!

FATU improv
Zondagmiddag 26 oktober 2014
Aanvang 15.00u, eindtijd ± 16.30u.
Check je kaarten snel. www.bijlmerparktheater.nl of 020 – 3113930.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.