Comedy: Tony Woods & Rich Vos in de Meervaart

0

In het kader van het eerste International Comedy Festival Rotterdam verzorgen Tony Woods & Rich Vos een extra optreden in Amsterdam, op zondag 12 oktober in de Meervaart. De host van de avond is stand-upper Rayen Panday. WIN kaarten voor deze voorstelling. Kijk onderaan deze pagina.

Tony Woods (USA) wordt beschouwd als een van de meest aansprekende comedians op dit moment. Hij is tevens een groot inspirator geweest voor Dave Chappelle.

Rich Vos (USA) is een comedy veteraan met een enorme dosis stand-up ervaring. Bekend van onder andere ‘Last Comic Standing’.

Zaandammer en rechtenstudent Rayen Panday (1983) is een aanstormend cabarettalent. Hij staat op de Nederlandse planken met zijn cabaretvoorstelling ‘Drie Keer Rayen’. Deze show draait om verwachtingspatronen.

Voorstelling
Zo 12 okt. ’14 – 20:30 uur – blauwe zaal
Prijs € 19.50

* WIN WIN WIN *
Wij mogen twee kaarten voor deze voorstelling weggeven. Hoe kun je winnen? Stuur een mail naar info@goodtimes.org waarin je aangeeft waarom jij deze twee kaarten zou moeten winnen. De grappigste inzending wordt door ons beloond! Vergeet niet je mobiel nummer mee te sturen! Inzenden kan tot zaterdag 11 oktober 24.00u.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.