Rayen Panday bij Podium Mozaïek

0

Dit seizoen brengt Podium Mozaïek een selectie van de beste cabaretiers en stand-up comedians met hun verfrissende kijk op onze samenleving. Zet je onder andere schrap voor een optreden van Rayen Panday. In zijn tweede avondvullende voorstelling wil Rayen Panday vrij zijn maar zich vooral ook vrij voelen!

Wat doe je als je eindelijk vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Alles wat je leuk vindt natuurlijk! Althans… dat zou je denken. Vrijspraak gaat over je niet meer schuldig te hoeven voelen en op te houden met de schuld bij anderen neer te leggen. Want ook al lijkt het allemaal verdacht, er is niets aan de hand totdat het tegendeel bewezen is. Waar rook is, is rook. Waar vuur is, is vuur. Als je een goed pleidooi houdt, kun je overal mee weg komen. Lukt het Rayen om zich vrij te laten spreken door de jury?

Rayen Panday
Zaandammer en rechtenstudent Rayen Panday (1983) is een aanstormend cabarettalent. Op het Groninger Studenten Cabaret Festival won hij in 2008 de persoonlijkheidsprijs. Sindsdien doet hij veel stand-up en speelt hij op verschillende festivals en uitmarkten door het land. Rayen is ook één van de vaste comedians bij het Comedy Café in Amsterdam, waar hij elke week speelt. Na zijn optreden in zo:RAYMANN werd hij tekstschrijver voor het succesvolle tv programma van Jörgen Raymann. Daarna schreef hij ook voor De Dino Show van Jandino Asporaat.

Zaterdag 18 oktober 2014 21.00u
Podium Mozaïek | Bos en Lommerweg 191 | 1055 DT Amsterdam
Kaartverkoop: www.podiummozaiek.nl | 020 5800 381

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.