Boyband sensatie B-Brave bij De Dino Show

0

Op maandag 6 oktober nemen de boyband sensatie B-Brave en ‘So You Think You Can Dance’ jurylid Euvgenia Parakhina plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Judeska moet tijdens haar taakstraf het park schoonhouden. Sydney bezoekt in ‘Koffie Met Sydney’ iemand met een passie. De Dino Show is er op maandag 6 oktober om 21:50 uur bij de NTR op NPO3.

De zangers van B-Brave, bekend van het programma ‘X-Factor’ 2013, vertellen over hun ultieme eerste date. De boyband brengt ook live de nieuwe single ‘Bad’ ten gehore. Euvgenia Parakhina is onlangs moeder geworden van zoon Rafael en vertelt over haar Nederlandse en Russische opvoeding.

In deze aflevering staat de leukste buschauffeur van Enschede als H.I.P.
(Hopi Important Persoon) in de schijnwerpers. Ook test Jandino, in de veelbesproken relatiequiz ‘Alles Kan Kapot’, weer de relatie van een koppel uit het publiek.

De Dino Show
De Dino Show is een comedyshow onder leiding van Jandino Asporaat.Iedere week ontvangt hij bekende Nederlandse gasten op zijn rode bank. De gesprekken worden afgewisseld met sketches.(FOTO: Kern Thompson)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.