Raymann ontvangt DJ Chuckie in laatste zo:RAYMANN

0

Zondag 5 oktober is het tijd voor de laatste zo:RAYMANN op de zondag avond. Presentator Jörgen Raymann is vanaf 1 november te zien op de zaterdagavond met een nieuw programma. In de aflevering van zondag zijn aartsvader van de Nederlandse televisie Henny Huisman en soulzangeres Ntjam Rosie te gast. Wereld beroemde Nederlandse DJ Chuckie opent de show.

Ook deze zondag zien we weer‘Het Kruisverhoor’ met de volkstypetjes van de Rotterdamse Kruiskade en in het onderdeel ‘Twee Culturen Op Een Kussen’ test Jörgen, met de in Kameroen geboren soulzangeres Ntjam Rosie en haar Surinaamse man, hoeveel ze van elkaars cultuur weten.

De Mannen van de Straat geven hun ongezouten mening over de actualiteiten en we zien Quintis Ristie terug met het item ‘Weekend met Quintis’, waarin hij Nederland vraagt naar het weekendgevoel. Tante Es ontvangt
deze week de legendarische tv presentator Henny Huisman.

De spraakmakende ‘Kwaku Kdongo Kwis’, gepresenteerd door Professor Kwaku Kdongo en Uma Kdongo, is
de enige quiz op de Nederlandse televisie waar de geschiedenis wordt bekeken door een donkere bril.
zo:RAYMANN wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam. Vanaf 1 november is Jörgen Raymann elke zaterdagavond te zien met een gloednieuw programma op NPO 1 rond de klok van 10.

Uitzending: zondag 5 oktober 2014, 23.10 uur, NPO 1 (FOTO: ©Lilian van Rooij)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.