Concert Usher 4 maart in Ziggo Dome

0

De Amerikaanse R&B-zanger Usher kondigde vandaag zijn nieuwe tournee aan, waarbij hij 23 steden in Europa aandoet. Op 4 maart is hij te zien op een concert in de Ziggo Dome te Amsterdam. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start 3 oktober om 10.00 uur, meldt organisator Mojo Concerts.

De tournee gaat in februari van start. Nico & Vinz, op de foto samen met Usher, verzorgen het voorprogramma. Het Noorse duo is bekend van de nummer 1-hit Am I Wrong:

“With The UR Experience, I want to give my fans an ever-changing live show full of surprises and special guests. I am really excited to be with my fans and give them an Usher experience like they’ve never seen or heard before”, zest Usher over zijn tournee.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.