The Sand dicht na dodelijke schietpartij op Afrodance

0

Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag doodgeschoten op een dancefeest in uitgaansgelegenheid The Sand aan de Mekongweg in Amsterdam. Het incident gebeurde rond 04.15 uur op het feest Afro Dance XXL.

De aanleiding voor de schietpartij en de identiteit van het slachtoffer zijn nog onbekend. Het is niet bekend of het om een gerichte actie gaat. De schutter opende het vuur en wist daarna te ontkomen. Meerdere hulpdiensten, waaronder een mobiel medisch traumata werden ingezet voor reanimatie, maar het slachtoffer bleek al overleden. Er raakte verder niemand gewond.

UPDATE:
De Burgemeester van Amsterdam heeft besloten dat The Sand per direct gesloten moet worden voor onbepaalde tijd.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.