Murth Mossel vertelt alles over liefde!

0

Murth Mossel is terug met zijn nieuwe voorstelling ‘Louter Liefde’. Murth Mossel tourt dit theaterseizoen door Nederland van 8 oktober 2014 t/m eind mei 2015 om alles te vertellen over liefde.

Na het succes van zijn vorige show komt Murth terug met een nieuwe avondvullende voorstelling. ‘Louter Liefde’ gaat, zoals de titel al zegt, over de liefde. Murth Mossel houdt van lachen. Lachen is gezond! Daarom voedt hij zich met de lach. Die lach wilt hij met zoveel mogelijk mensen delen. Kijk maar naar zijn gezicht. Het straalt vrolijkheid uit, maar ook liefde. Liefde is mooi, maar kan soms een beetje pijn doen. Je zou gerust kunnen zeggen dat Murth leeft voor die twee dingen: de lach en de liefde.

Zijn vierde avondvullende voorstelling gaat vooral over de noodzaak van liefde. De liefde voor jezelf, voor de ander, voor elkaar. Het maakt de wereld een stukje mooier, en warmer. Deze voorstelling is daarom een uitnodiging voor een mooie avond, met genoeg te lachen en af en toe een tikje ontroering. Want wat is er nodig om goed te leven? Juist. Louter Liefde. Verteld met een lach. Laat dat maar aan Murth over.

lief.de (de; ~n, ~s)

– de diepe genegenheid voor, welgezindheid tot of toewijding voor een ander; soms ook voor een dier, zaak of voorwerp;
– het onderwerp voor de vierde avondvullende voorstelling van comedian Murth Mossel.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.