Stand-up comedy show in Rotterdam: ‘FF LAGGE’

0

Zaterdag 20 september kun je genieten van een avond keiharde stand-up comedy in Rotterdam. Speciaal voor een ieder die van lachen houdt is er de show ‘FF LAGGE’. Op deze avond wordt je getrakteerd op geweldige optredens van bekende en minder bekende comedians uit heel Nederland.

Deze editie zijn te gast Marciano Martie, Jeritza Toney en Mo el Khammsi. MC van de avond is Malumba Anderson. De show begint om 20.00u in buurthuis Romeynshof, Stresemannplaats 8 in Rotterdam Ommoord (metrohalte Romeynshof, ook voldoende gratis parkeergelegenheid). Let op de introductie prijs voor de kaarten bedraagt slechts 5 euro per persoon. Dus mis het niet!

FF LAGGE wordt georganiseerd door 3WAY Entertainment.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.