Caribe Caliente Indoor Festival

0

Zaterdag 27 september 2014 vindt de eerste editie van het Caribe Caliente Indoor Festival plaats. Caribe Caliente is een jaarlijks terugkomend Latin & Caribbean muziekfestival. Het biedt een veelzijdigheid en een frisse mix aan van muziek, entertainment én de Caribbean way of live. Het programma bestaat uit spetterende optredens, wat een ieder gegarandeerd doet swingen. Op een laagdrempelige wijze maakt het publiek kennis met diverse Latijns-Amerikaanse muziekstijlen, dansstijlen en cultuur.

Het is altijd prettig om aan het eind van de nacht of begin van de ochtend te beseffen dat je getuige bent geweest van een enerverende belevenis op een perfecte locatie met een prachtige ambiance. Met tevredenheid navigeert de Caribe Caliente bezoeker dan ook naar huis. Een ervaring rijker en met een belevenis die voor altijd in het geheugen gegrift staat.

Met dit gevoel sturen we de bezoekers naar huis. Want Latin Music in haar breedste vorm is een muziekstroming die steeds meer mensen raakt. Latin is een absolute trend die zich doorzet in hippe clubs en festivals waar artiesten, DJ’s en entertainers het publiek bewerken met hun specialiteit. In de perceptie is voor veel mensen Latin hetzelfde als Salsa. Het tegendeel is waar. Als Salsa een land is, is Latin een continent. Latin is breder en overkoepelend aan Salsa. Latin is een stroming, een stijl, een bruisend continent. Latin is trendy, stijlvol, glamoureus, warm, sexy en opzwepend. Latin is a way of Life. Latin is now!

Met de juiste know how, een goed netwerk en concrete middelen brengt Universal Sound Projects een stukje Zuid Amerika naar Nederland.

Maar Caribe Caliente is veel meer dan dat! Caribe Caliente gaat verder terug naar de roots en het ontstaan van bepaalde tradities en muziekstijlen. We nemen je daarom ook mee naar een stukje Afrika waar een heleboel Zuid Amerikaanse muziek haar roots heeft liggen. Een stukje India die door de “West-Indies” hun eigen sound kregen en een stukje Noord Amerika, waar een hoop vertakkingen van de Caribische Muziek zijn oorsprong vond!

Caribe Caliente Indoor Festival
Zaterdag 27 september 2014
Tijd: 14.00 uur tot 06.00 uur
Locatie: North Sea Venue, Hemkade 48 Zaandam – Tickets via ticketmaster.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.