Nieuw seizoen ‘De Dino Show’ van start

0

Na veel besproken seizoenen gaat dit najaar alweer het zevende seizoen van de succesvolle Dino Show van start. Jandino Asporaat zorgt dit seizoen ook weer voor hilarische en spraakmakende televisie met bekende Nederlanders op de rode bank en populaire sketches. Zo volgen de camera’s de avonturen van Judeska tijdens de uitvoering van haar taakstraf, bezoekt Sydney met het item ‘Koffie met Sydney’ mensen met een uitzonderlijke passie en maakt Bruno Martins Indi dit seizoen zijn debuut. In het nieuwe item ‘Alles kan kapot’ zal de relatie van een stel uit het publiek worden getest.

De Dino Show is een energieke, eigenzinnige en brutale comedyshow onder leiding van Jandino Asporaat. Iedere week ontvangt hij bekende Nederlandse gasten op zijn rode bank. De gesprekken worden afgewisseld met hilarische sketches. De Dino Show wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

De Dino Show is vanaf maandag 15 september te zien om 21.55 uur bij de NTR op NPO 3.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.