25+ Caribbean Party van CARIFESTA.NL in Rijswijk

0

Op zaterdag 27 september kun je weer genieten van een nieuwe editie van de gezellige 25+ Caribbean Party van CARIFESTA.NL in Rijswijk. Op deze editie van de Caribbean Party is de populaire band FEARLESS te gast in de Sir Winston Club. Special guest deze avond is niemand minder dan KAYENTE! Samen met DJ CLIFFHANGER (Brasil bar A’dam) zullen zij zorgen voor de leukste Caribische hits van toen en nu.

LET OP! Een beperkt aantal early Bird kaarten is online verkrijgbaar voor slechts 10 EURO ex fee via Ticketscript. Haal snel je kaarten via
https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/HXQAMUGL/language/nl

Voor de mensen die FEARLESS (nog) niet kennen, hier een impressie:

CARIFESTA
Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek. Het is nog een beetje zomer dus de dresscode is COLOURFULL: kleurrijke mensen met kleurrijke kleding! En ook op deze editie hebben we lekkere hapjes van SuriBo Catering. Carifesta: het gezelligste 25+ Caraibisch feest van de Randstad!

LOCATIE
De Sir Winston Music & Entertainment Club is een exclusieve en sfeervolle locatie en ligt tegen NS Station Rijswijk aan(Openbaar Vervoer). Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

INFO
Zaterdag 27 september 2014
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (Gratis parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
23.00u – 04.00u
Leeftijd: 25+
Live: FEARLESS, KAYENTE & DJ CLIFFHANGER
Kaarten: Early Birds 10 euro via Ticketscript online – gewone kaarten bij WARUNG MINI XL DEN HAAG
Info: 06-37021928
Website: http://www.carifesta.nl/

flyer27sep

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.