“Club Lustig discrimineert autochtonen”

1

Autochtonen zijn niet welkom bij de Surinaams-Hindoestaanse club Lustig aan het Spui in Den Haag. Tot die conclusie komen ‘mystery guests’ die zijn ingehuurd door de gemeente Den Haag. Mystery guests zijn bezoekers die rapporteren over hun ontvangst en behandeling.

De mystery guests zeggen hardhandig en geweldadig te zijn geweigerd door de portier van club Lustig in het centrum van Den Haag. Een van de autochtone bezoekers werd door de portier naar buiten geduwd, waarbij hij ten val kwam. De mystery guest heeft hiervan aangifte gedaan bij de politie.

Lustig zelf ontkent te discrimineren. Woordvoerder Sander Keizer van Club Lustig zei eerder dat de gemeente hem heeft laten weten dat ze dat ook inziet en dat de gemeente zelfs excuses heeft gemaakt. Maar dat ontkent de gemeente die vol houdt dat autochtonen niet welkom zijn bij club Lustig aan het Spui in Den Haag. “We blijven bij ons verhaal, we hebben dan ook geen excuses gemaakt”, zegt een woordvoerder van de gemeente.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Voordat men met Discrminatie smijt, eerst met die mensen zelf gaan praten van Lustig. Misschien was die mr. dronken en kon hij zijn hand niet thuis houden van die Hindoestaanse meisjes en opmerkingen maken naar die meiden. Want vaak denken een grote groep van deze mannen dat ze onmisbaar zijn, gods given en elke ras ze zo graag wil hebben, ook hoe veel van onze mensen dat koloniale indoctrinatie hebben behouden, ook veel afro- mensen,En is goed dat men geen excuses heeft gezegd, dat doen de autochtonen ook niet graag hoor, al sta jij in je gelijk. ze doen het ook niet. Water kant, Jullie spreken nederlands, ga gewoon bellen met die tent, heeft u geen werknemens hier in Ned. dan kan men even verhaal halen, voordat u iets neerpent in uw blad of site. En mocht dat toch het geval zijn, ik praat het niet goed, maar dan ervaren die autochtonen, die zeggen dat ze geweigerd zijn, ervaren wat discriminatie us en hoe pijnlijk,vernederend dat is en ook geen namen gebruiken als negers/koelie, want dat valt ook onder racisme. Succes met lezen lezers,
    I.D. uit Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.