Samenwerking Flexclusive en Kayente

0

De in Ghana geboren tekstschrijver, zanger en geluidstechnicus Flexclusive dook onlangs in de studio met de populaire Surinaamse zanger Kayente. De twee werkten aan een remix van Flexclusive’s hit single “Odo Ye De” ft Captain Planet. Deze single werd onlangs genomineerd in twee categorieën van de Afrikaanse Diaspora Merit Awards.

De remix bestaat uit twee versies. Het is een mooie combinatie van Afrobeat & Kawina (de inheemse stijl van muziek kenmerkend voor de Afro Suriname cultuur, aangevuld met exotische en pulserende ritmes). Het lied werd opgenomen en geproduceerd door Flexclusive. De Kawina instrumental werd geproduceerd door BSR Productions.

Beluister de Kawina remix hieronder:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.