The Woo Unplugged in Den Haag

0

In 2013 doopte de Metro uitkrant en het AD ‘The Woo’ direct uit tot ‘Het nieuwe uitgaan’. Niets minder dan een zintuigprikkelende ervaring, deze Urban Lounge! Live muziek van Sabrina Starke en vrienden, poëzie, video en dans wisselen elkaar af in een caleidoscoop van jong talent. De informele setting maakt de avond inspirerend voor artiesten én publiek. Op zaterdag 4 oktober vindt de derde editie van The Woo plaats.

The Woo 3 staat in het teken van music, art & poetry. Deze keer is er gekozen voor de prachtige setting van de Nieuwe Kerk in Den Haag die zich uitstekend leent voor de nieuwe productie: The Woo Unplugged. Rebel soul sista Shary An Nivillac treed aan samen met Rilan en zijn Bombadiers die met zijn hese stem geluid en Rock en Roll stijl de hele boel op stelten kan zetten. Tim “Saxy” Wes heeft al bewezen een superster te zijn.

Laat je meeslepen door de pakkende voordrachten van de poetry en spoken word talenten, de Woo geuren van Aroma DJ “scentman” en de schillende verrassingen die deze avond in petto heeft!

The Woo – Den Haag
- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.