Druk weekend in België en Nederland voor Snoop Lion

0

Het was een druk weekend voor de Amerikaanse rapper Snoop Dogg alias Snoop Lion. In een tijdsbestek van slechts 24 uur werden drie verschillende podia aangedaan. Snoop stond op Pukkelpop in België, Lowlands in Biddinghuizen en gisteravond in Paradiso te Amsterdam. Daar bracht de bekendste pimp ter wereld, die doorbrak met de singles ‘Gin & Juice’, ‘Drop It Like It’s Hot’, ‘My Medicine’, ‘Who Am I (What’s My Name)’, ‘Let’s Het Blown’ en ‘Signs’, zijn grootste hits ten gehore.

Snoop deed iets opmerkelijks na zijn optreden op Pukkelpop. Hij stond op een afterparty in de Hasseltse discotheek Slices. De Amerikaanse rapper gaf er een afsluitend feestje als DJ Snoopadelic voor zo’n 350 Belgische fans. Twee uur lang draaide hij plaatjes aan elkaar voor het selecte clubje dat vrolijk danste op de dansvloer. Meteen een van de duurste artiesten die ooit in de Hasseltse binnenstad optrad.

Zijn optreden in Paradiso wordt door NU.nl ‘glansloos’ genoemd. “Snoop Dogg zag er uitgeput en moe uit. Ook zijn band wekte een slaperige indruk. Tel daar het overmatige wietgebruik bij op en je hebt de basisingrediënten voor een glansloos, routineus optreden met weinig energie en geen verrassingen” aldus een verslaggever van NU.nl.

Snoop zondag op Lowlands:
https://www.youtube.com/watch?v=Wn89pp7rE1c

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.