‘Je Bent Nog Niet Gelukkig Met Een Mooie Vrouw’

0

‘Je Bent Nog Niet Gelukkig Met Een Mooie Vrouw’ is een klassieke Surinaamse hit (1963) van Max Woiski jr. In het kader van Sranan Gowtu x Fernandes namen Edgar “Trafassi” Burgos en rapper Keizer het nummer onder handen. Deze remix is de tweede van in totaal drie remixen die deze zomer uitgebracht worden als onderdeel van het Sranan Gowtu project. Een project dat Surinaamse muzieklegendes van toen en nu samenbrengt.

Deze zomer brengen Fernandes en Top Notch vijf verzamelalbums uit met muziek van Surinaamse helden van vroeger en nu, met daarop onder andere Max Woiski, Max Nijman, Trafassi, Keizer en Bokoesam. Daarnaast wordt een aantal exclusieve tracks en videoclips uitgebracht, waar ‘Je Bent Nog Niet Gelukkig Met Een Mooie Vrouw’ de eerste van is. Klassieke Surinaamse tracks worden in samenwerking met jonge artiesten uit de Nederlandse hiphop-scene opnieuw uitgebracht. Door een productie van Soulsearchin’ en door blaaspartijen van Jungle by Night is het nummer een ware tropische beleving geworden.

In de eerste twee weken van juni van dit jaar gingen Keizer en Burgos naar Curaçao om de clip van ‘Je Bent Nog Niet Gelukkig Met Een Mooie Vrouw’ op te nemen met regisseur Selwyn de Wind. De Wind maakte onder meer clips voor The Opposites (‘Hey DJ’) en Fresku & Doe Maar (‘Pa’). In de kleurrijke straten en op de witte stranden van het Antilliaanse eiland hebben ze een komische en zomerse video opgenomen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.