REWIND GoodTimes – Back in the days…

0

Op vrijdag 29 augustus 2014 vindt ‘REWIND GoodTimes – Back in the days‘ plaats in Rijswijk. Zoals de naam al doet vermoeden gaan we terug in de tijd met top artiesten die grote hits hebben gescoord ‘back in the days’ en weer helemaal terug zijn namelijk Arnhemsgewijs, Ross & Iba en Masta vs Stunna. Te gast zijn ook DJ Chippie en DJ Mixmaster J. Dit uniek event vindt plaats in de Sir Winston Club te Rijswijk(Zuid-Holland) van 22.00u – 04.00u.

Peers Borrel
Vooraf kun je van 19.00u – 22.00u netwerken, babbelen en borrelen tijdens de Peers Borrel welke die avond ook in de club wordt gehouden. De Peers Borrel kent haar oorsprong in Suriname en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip bij de Surinaamse samenleving. Sinds een jaar wordt de Peers Borrel ook in Nederland georganiseerd op kwartaalbasis. De Peers Borrel biedt een platform voor een ieder die zich op professioneel gebied wilt profileren en op zoek is naar manieren voor zichtbaarheid van hun producten en diensten.

ROSS & IBA:

ARNHEMSGEWIJS:

MASTA vs STUNNA:

DJ CHIPPIE:

Sir Winston Club
Het evenement vindt plaats in de Sir Winston Club, een exclusieve en sfeervolle locatie die tegen NS Station Rijswijk (Zuid-Holland) aanligt. Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

Wij kunnen in totaal maximaal 300 mensen ontvangen, dus haal je kaarten op tijd via Ticketscript. Peers members kunnen zich registreren door een mail te sturen naar info@thepeersgroup.com.

REWIND GoodTimes
Datum: Vrijdag 29 augustus 2014
Locatie: Sir Winston Club
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27, Rijswijk (Zuid-Holland)
Tijden: Peers Borrel van 19.00-22.00u – Party time van 22.00u – 04.00u
Entree: 13,50 euro (online via Ticketscript) – Poort duurder
Leeftijd: 25+
Line-up: Arnhemsgewijs, Ross & Iba en Masta vs Stunna plus DJ Chippie en DJ Mixmaster J
Url: www.goodtimes.org
Info: 0637021928

Goodtimes_Web_V6

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.