Rotterdam Unlimited staat stil bij vliegramp Oekraïne

0

Rotterdam, 18 juli 2014 – DUCOS Productions, de organisatie van het driedaags festival Robin Rotterdam Unlimited, waar het Zomercarnaval onder valt, is zeer geschokt door de vliegramp in Oekraïne. “Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en de nabestaanden die getroffen zijn door deze verschrikkelijke gebeurtenis”, aldus festivaldirecteur Guus Dutrieux. Gedurende de drie dagen van Robin Rotterdam Unlimited wordt er op gepaste wijze stil gestaan bij de ramp, zo is besloten in nauw overleg met de gemeente Rotterdam.

Gedurende de drie dagen van het festival Robin Rotterdam Unlimited worden er verschillende momenten ingebouwd waarbij er een minuut stilte wordt gehouden ter nagedachtenis van de slachtoffers en nabestaanden vlucht MH17 die gistermiddag is verongelukt. De programmering van het festival verloopt verder zoals gepland. De organisatie zal de verdere berichtgeving omtrent de vliegramp blijven volgen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.