Miguelina Mota nieuwe Queen Zomercarnaval 2014

0

De 21-jarige Miguelina Mota van carnavalsgroep People’s Choice uit Spijkenisse is gisteren verkozen tot Queen Zomercarnaval 2014. Miguelina is de kersverse Queen van het festival en gaat voorop in de Zomercarnaval Straatparade op 19 juli aanstaande. In een spannende laatste carnavalsronde waar de kandidates zich in volledig Zomercarnaval kostuum presenteerden, liet Miguelina acht kandidates achter zich.

Het publiek stemde de afgelopen weken massaal op de negen kandidates. De dames ontvingen samen ruim 30.000 online stemmen van het publiek, waarna de vakjury vandaag het laatste woord kreeg. De nieuwe Queen wordt geprezen om haar uitstraling, persoonlijkheid en waanzinnige dansshow. Ze volgt Kim Geurtsen op en is een jaar lang ambassadrice van Zomercarnaval. In deze hoedanigheid reist zij onder meer af naar het Zomercarnaval van Parijs.

De Zomercarnaval Straatparade, aangevoerd door Miguelina Mota, is het kleurrijke hoogtepunt van de Nederlandse festivalagenda en vindt plaats op 19 juli 2014. De Straatparade vult de straten met de mooiste kleuren en de lekkerste latin klanken van de Cariben. Jaarlijks nemen ruim 30 carnavalsgroepen deel aan de grootste tropische carnavalsoptocht van het land. De parade van ongeveer 2,5 km start om 13.00 uur op de Blaak en eindigt rond 17.30 uur

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.