Kwaku Summer Festival t/m 10 augustus

0

Dit weekend is in Amsterdam het Kwaku Summer Festival in het Bijlmerpark van start gegaan. Tot en met 10 augustus zijn bezoekers ieder weekend op zaterdag en zondag welkom. Het startsein werd in maart dit jaar al gegeven met de ondertekening van het contract op het Stadsdeelkantoor Amsterdam Zuidoost.

Het van oorsprong Surinaamse feestje begon in 1975 als een kleinschalig voetbaltoernooi tussen de hoogbouw van de bijlmermeer en is uitgegroeid tot een drukbezocht festival. Het festival biedt anno 2014 een scala aan activiteiten: muziek-optredens, sport, eten, miss-verkiezingen, de uitreiking van een literatuur prijs, debatten en lezingen.

Ten opzichte van vorig jaar zijn er een paar wijzigingen. Zo is de eindtijd op zaterdag verschoven naar middernacht. Zondag is Kwaku open tot 23.00u. Dit jaar is ook de toegangsprijs aangepast. Een kaartje kost nu €3,50 per persoon. Kinderen tot 13 jaar en invaliden mogen nog steeds gratis naar binnen. Een weekendpas kost 4 euro en een pas voor alle weekenden kost 15 euro.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.