Caribbean *SUMMER* Party: zaterdag 26 juli

0

Op zaterdag 26 juli 2014 kun je weer volop genieten van de gezellige Caribbean 30+ party in de Sir Winston Club te Rijswijk. Ook op deze editie gaan we swingen op de beste Caraibische muziek van toen en nu. Te gast is de populairste allround band van Nederland: La Fiesta!

DJ Cliffhanger (o.a. bekend van de Brasil bar in A’dam) zal tussendoor zorgen voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits. En ook op deze editie hebben we een speciale (surprise) guest en dat is niemand minder dan Edgar ‘Bugru’ Burgos van Trafassi!

Kaartjes kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn te koop bij WARUNG MINI XL in Den Haag of online hier via Ticketscript. Op de avond zelf kun je ook kaarten aan de poort kopen (duurder! en indien beschikbaar).

Meer info: www.carifesta.nl.


Carifesta

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.