TV-ster Sylvana Simons presenteert Da Bounce Movie Night

0

Op vrijdag 27 juni vindt er weer een feestelijke première plaats van twee urban films tijdens Da Bounce Movie Night in Theater Zuidplein. Op deze avond kun je weer lekker genieten van twee films met red carpet, een live act, filmquiz. De avond begint met het historische drama ‘The Retrieval’. De avond wordt vervolgd met de hilarische romantische comedy ‘About Last Night’. TV-ster Sylvana Simons presenteert deze avond ook de kick-off van het eerste Da Bounce Urban Film Festival (DBUFF) dat op 14 augustus begint. Aanvang 19.30 uur.

Deze avond krijgt u twee films te zien, de eerste is het drama ‘The Retrieval’ en daarna de romantische comedy ‘About Last Night’.

The Retrieval (drama)
The Retrieval is het verhaal van Will, een vaderloze 13-jarige jongen, die overleeft door te werken met een witte premiejagers bende die hem er op uit stuurt om het vertrouwen van weggelopen slaven te winnen en vrijgelaten slaven terug te lokken naar het Zuiden. Met Ashton Sanders, Tishuan Scott en Alfonso Freeman.

About Last Night (comedy | romance)
In de hilarische romantische comedy ‘About Last Night’ ervaren twee stellen die elkaars tegenpolen zijn, hoe mooi en ingewikkeld liefde kan zijn. Het ene stel is lief, ingetogen en toegewijd aan elkaar, het ander ruig, boos en niet-toegewijd. Kevin Hart steelt de show met zijn hilarische acties in ‘About Last Night’. Met Kevin Hart (Think Like a Man, Ride Along), Michael Ealy (2 Fast 2 Furious, Last Vegas) en Paula Patton (Precious, Baggage Claim).

Doe mee aan de Da Bounce Movie Night filmquiz!
Bezoekers kunnen op deze avond weer meedoen aan de Da Bounce Movie Night filmquiz om kans te maken op leuke prijzen. Deze speciale editie van Da Bounce Movie Night wordt afgesloten met een smashing afterparty. Een avond die je niet wilt missen!

Kick-off Da Bounce Urban Film Festival (DBUFF)
Dit keer presenteert Sylvana Simons (DBUFF Ambassadeur) ook de kick-off van het eerste Da Bounce Urban Film Festival (DBUFF). Van vrijdag 15 t/m 17 augustus staat DBUFF geheel in het teken van alles wat Urban film te bieden. Het festival opent op 14 augustus in Pathé bioscopen in vier steden.

De voorverkoopprijs is € 18,50 voor deze avond. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop. Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.