This is Fête: zaterdag 28 juni in Amstelveen

1

Het is zomer, en dat zul je weten tijdens This is Fête! Geen vliegtuig nodig, de Caribbean komen naar Amstelveen op zaterdag 28 juni. Met live optredens van de populairste allroundband van Nederland: La Fiesta en “crowned as the hottest caribbean sensation from Holland”: Mr.Z. & 330 Madness.

De DJ van de avond is de energieke DJ Ray Escobar. De rode draad in zijn DJ-sets is hiphop, wat hij combineert met stijlen als soul, house, funk, boogie, reggae en jongere stijlen, zoals bijvoorbeeld tropical bass, trap en UK. Om het zomer gevoel compleet te maken Caribbean catering door SuriBo Catering!

Kaarten zijn tevens te koop via Ticketscript.

feteflyer

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.