Hilarisch cabaretduo Deng Boy in Theater Zuidplein

0

Op woensdagavond 11 juni 2014 presenteert cabaretduo Deng Boy hun nieuwe avondvullende show ‘Familietrekjes ’ in Theater Zuidplein. Dat wordt weer flink lachen, brullen en gieren! Alle facetten van het hebben van een familie komen voorbij in deze hilarische show. Laat je vermaken door deze twee charmante heren! Aanvang 20.00uur

Iedereen heeft familie, je kiest ze niet uit, je krijgt ze geheel gratis. Of je ze nu wilt of niet. Elke familie heeft zijn eigenaardigheden. Die vreemde oom, die onbeschofte tante (aangetrouwd ook nog). Kortom, elke familie heeft wel een aantal leden waarvan je zeker weet dat jou familie rijker zou zijn zonder deze figuren. Maar ja, het is nu eenmaal familie en je zal het ermee moeten doen…

Maak kennis met de kleurrijke familie van Deng Boy en geniet van de nodige hilariteit. Want ook in deze familie gaat lang niet alles zoals het hoort!

Deng Boy is een duo, gevormd door Eric ‘Sko’ Schröder en Ronny ‘Ormoe’ Ormskirk. Ooit begonnen Ronny en Eric als radiomakers bij Radio Stanvaste. Inmiddels zijn de heren al enige seizoenen zeer succesvol te aanschouwen op het podium in Theater Zuidplein.

De voorverkoopprijs is € 17,00 voor deze avond. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.