Jandino LIVE! in Ahoy is uitverkocht

0

Met een fantastisch aantal van meer dan 100.000 theaterbezoekers voor zijn theatershow De Revue sluit Jandino zijn succesvolle theatertour af op zaterdag 7 juni in een uitverkocht Ahoy. Dit maakte hij maandagavond bekend in RTL Boulevard.

Jandino: “Dat er 100.000 mensen naar mijn show zijn geweest…Wow! Dat is ongelooflijk. Zo bijzonder dat ik dit mag meemaken. Ik ben extreem dankbaar! En Ahoy is UITVERKOCHT!! Ik kan het allemaal niet geloven.” Het is de eerste keer dat een Nederlandse cabaretier met een comedyshow in het Rotterdamse Sportpaleis staat.

De kaartverkoop voor zijn nieuwe theatershow ‘ Hoe Dan Ook’ is ook inmiddels gestart. De speellijst is te zien op www.jandino.nl. Daarnaast is Jandino op televisie te zien in ‘De Dino Show’ op Nederland 3 (NTR) en op RTL4 in ‘Alles Mag op Vrijdag’.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.