Comedy Night op 25 mei 2014

0

Op zondag 25 mei 2014 vindt er een nieuwe editie plaats van de Comedy Night in Tapas Club Rotterdam. Gastheer Rachid Larouz(bekend van de Comedy Factory en Raymann is laat) ontvangt dan weer bekende comedians die zullen zorgen voor een onvergetelijke avond. De show begint om 20.00 en vooraf om 19.00u is er de mogelijkheid om te dineren.

Te gast op deze editie zijn aanstormend talent Omar Louchahi, Dali Stankovic(bekend van diverse comedy shows), Bram van der Velde(bekend van de Comedy Factory) en Omar Ahaddaf(Winnaar Leids Cabaret Festival 2013). Tussendoor is er muziek van DJ Julio Justice.

De Tapas Club is gevestigd aan de Mauritsweg 28 in Rotterdam. Bel voor meer informatie 010-2819977 of 06-59684507.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.