Amsterdam Reggae Village Festival

0

Op zaterdag 28 juni 2014 vindt de eerste editie van het Amsterdam Reggae Village festival plaats in de Heineken Music Hall! De locatie maakt, na meerdere drukbezochte reggae evenementen, plaats voor een nieuw festival. Een eendaagse happening, waar zowel gevestigde namen in de reggae scene als nationaal talent een podium geboden wordt. Gaandeweg worden de namen van de veelzijdige line-up onthuld.

Deze zomer wordt ingeluid met warme sferen in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Geniet van live reggae muziek in meerdere areas, onder het genot van een variëteit aan tropische verassingen. Muziekliefhebbers en reggae fanaten van alle leeftijden komen aan hun trekken bij Amsterdam Reggae Village.

Het eendaagse festival belooft een onvergetelijke beleving te worden, waarbij groots uitgepakt wordt met internationale sterren vanuit de hele wereld. Deze sensationele line-up wordt compleet gemaakt door talent van eigen bodem, die ons land op de kaart zetten in de reggae scène.

LINE UP
Gentleman | Gyptian | Tommy Lee Sparta
Kalibwoy | Rass motivated | Maikal X | Royston Williams
Shockman | Rapha Pico | Junior Kenna | Fullanny | Le Prince
Music by: Mc Dmasta | JAH | MBA | Fourty FIVE
WICKED SELECTAZ | CHUCK D

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.