Alpha Blondy concert Groningen voortijdig afgebroken

0

Reggaeartiest Alpha Blondy brak gisteravond na vijf kwartier zijn concert in de Groningse Oosterpoort af omdat een man op het podium was gesprongen. Dat meldt het Dagblad van het Noorden. De Ivoriaanse zanger, wiens echte naam Seydou Koné is, werd onlangs bedreigd met een mes tijdens een concert in Frankrijk.

Volgens het dagblad schrok hij zo van de actie in De Oosterpoort dat hij niet verder wilde spelen. Bezoekers zagen gedurende het concert al een beveiliger op het podium zitten. Volgens de politie zijn er geen aanhoudingen verricht.

Bekijk het incident hieronder:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.