Eerste Urban Film Festival van Nederland

0

Het allereerste Urban Film Festival van Nederland komt eraan. Op 7 en 27 juni start de countdown naar het unieke Da Bounce Urban Film Festival. Maak je alvast klaar voor dé Kick Off van DBUFF. Da Bounce Movie Night – DBUFF Kick Off bezorgt de bezoeker gegarandeerd een onvergetelijke film avond. Het evenement staat volledig in het teken van entertainment; 2 nieuwe Urban Films, Red Carpet, Live Act, Soulfood, spannende FilmQuiz en een smashing afterparty! Kortom, een film avond die je niet wilt missen! De films zijn in Nederland nog niet in de bioscoop te zien. Dit is dus een fantastische kans om deze films in een unieke, bruisende sfeer te bekijken op het grote filmdoek.

Film 1: About Last Night
Een hilarische romantische comedy over 2 stellen die ervaren hoe mooi en ingewikkeld liefde kan zijn. Met Kevin Hart (Think Like a Man, Ride Along), Michael Ealy (2 fast 2 furious, Last Vegas) en Paula Patton (Precious, Baggage Claim).

Naast About Last Night wordt er nog een film vertoond. Deze titel wordt binnenkort bekend gemaakt.

Hosted by Sylvana Simons
De presentatie van Da Bounce Movie Night – DBUFF Kick Off wordt verzorgd door niemand minder dan Sylvana Simons (DBUFF Ambassadeur). Sylvana is zelf fervent filmliefhebber en ondersteunt het DBUFF met passie en enthousiasme. Met de Kick Off editie wordt er een verrassende start gegeven aan de countdown naar DBUFF!

DBUFF
Op 14 augustus is het startsein van DBUFF met een grootschalige première in Pathé bioscopen in 4 steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Vervolgens is het op het Westergasterrein in Amsterdam van 15 t/m 17 aug. volop genieten van alles wat Urban film te bieden heeft.

Waarom DBUFF?
Er wordt elk jaar een wereld aan ‘urban films’ uitgebracht, van blockbusters tot independents, van romcoms tot actie. Deze films boeken grote successen in Amerika, Engeland Frankrijk en Duitsland. Echter, in Nederland zijn deze films vrijwel nooit in de bioscoop te zien. Dit terwijl de vraag vanuit het Nederlandse publiek voor Urban film enorm groot is.

Da Bounce Urban Film Festival vestigt de aandacht op Urban cinema. Drie dagen lang wordt het Westergasfabriek terrein, het Nederlands centrum van Urban Film: from new to classic, van short film en biopics tot en met DE blockbusters. Daarnaast zijn er Q&A’s met bekende internationale acteurs, bijzondere gasten uit binnen- en buitenland en elke avond een afsluitende club night celebrating Urban filmmaking!

DBUFF is een co-productie van Maybuse; o.a. Da Bounce Comedy Nights en Da Bounce Movie Nights, Capture22 en Rightaboutnow Inc; o.a. het Right About Now festival.

DBUFF wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Filmfonds en Stichting Westergasfabriek.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.