Caribbean *PINKSTER* Party zondag 8 juni

0

Op zondag 8 juni 2014 (Eerste Pinksterdag – maandag zijn we vrij) kun je genieten van een vrolijk 30+ Caraibisch feestje van 23.00u – 04.00u in de Sir Winston Club te Rijswijk. Met een live optreden van de populairste allround formatie van Nederland: La Fiesta. DJ Cliffhanger (Brasil bar A’dam) zal tussendoor voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits zorgen. Ook hebben we een speciale (surprise) guest!

Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek, deze editie live gebracht door La Fiesta. Op eerste Pinksterdag wordt dit extra bijzonder als we met z’n allen ‘dressed to impress’ gekleed komen. Kaartjes kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn online verkrijgbaar of op de avond aan de poort (indien beschikbaar). [LET OP: beperkt aantal Early Birds voor 11 euro – op=op!]

Het is bijna zomer en het thema luidt: dress to impress! Het feest vindt van 23.00u – 04.00u plaats in de Sir Winston Club, een exclusieve en sfeervolle locatie die tegen NS Station Rijswijk (Zuid-Holland) aanligt. Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

CARIBBEAN PINKSTER PARTY
Zondag 8 juni 2014 (Eerste Pinksterdag)
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (gratis parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
Tijd: 23.00u – 04.00u
Leeftijd: vanaf 25+ | dresscode: dress to impress
LIVE: LA FIESTA, SPECIAL GUEST & DJ CLIFFHANGER
Info en kaarten via www.carifesta.nl of 06-37021928

flyercpp_640

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.