Fatu Improv op zondag 27 april

0

Op zondag 27 april is er een nieuwe versie van Fatu Improv met rauwe, hilarische comedy waarbij het publiek net zo belangrijk is als de spelers zelf! Laat je op de zondagmiddag verrassen door een geheel geïmproviseerde en ‘on the spot’ ontstane show. Met suggesties uit het publiek gaan de vier vaste comedians de uitdaging aan om een unieke comedymiddag te verzorgen. Elke keer nieuw, elke keer anders.

Deze zondag Rayen Panday (The Comedy Factory, Mag Ik U Kussen?), Anuar (Anuar TV, The Comedy Factory), Phi Nguyen (De Dino Show) en Jeffrey Spalburg (Fatu, Zo: Raymann; De Pappies) vergezeld door de muzikale ondersteuning van rots in de branding: DJ Phantom (Raggadonz, Fatu).

Let op – speciale actie: kaarten voor deze voorstelling te koop voor slechts 12 euro.

Bijlmerpark Theater
Zondag 27 april 2014
Aanvang: 15.00 uur

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.