Derde editie succesvolle Rotterdamse Comedy Night

0

Heb je de eerdere succesvolle edities van de Comedy Night in de Tapas Comedy club gemist? Geen nood, ook deze maand kun je in Rotterdam weer genieten van een speciale Comedy Night met als gastheer Rachid Larouz. Larouz, onder andere bekend van The Comedy Factory en Rayman is laat, nodigt je uit om zondag 20 april de gezelligste comedy show van Rotterdam mee te maken.

Deze Comedy Night vindt zondag 20 april plaats in het centrum van Rotterdam, in de Tapas Club aan de Mauritsweg 28. Op die avond zijn te gast Big Ed(bekend van Beatmasters), Dwight Frijmersum(bekend van Comedy Factory), De Preacher & MC Aldrin(finalisten van Holland’s got talent 2009) en veelbelovend talent Hicham Ennadre.

De show start om 21.00u met daarvoor vanaf 19.00u de mogelijkheid om te dineren. Toegang vanaf 18.00u.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.