Start zesde seizoen van De Dino Show

0

Op 30 maart begint het zesde seizoen van De Dino Show. Met nieuwe programma-onderdelen, sketches en natuurlijk FC Kip. Te gast in deze eerste uitzending: choreograaf Dan Karaty en actrice Imanuelle Grives. Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat.

Dan Karaty kennen we als jurylid van shows als So You Think You Can Dance en Holland’s Got Talent. Zelf danst hij bijna nooit op tv, maar iedereen moet natuurlijk heel even met Jandino dansen! Dit wordt Jandino’s eerste ‘Engelstalige’ interview. Imanuelle Grives was te zien in de film ‘Alleen Maar Nette Mensen’ en heeft het met Jandino onder meer over de ‘choreografie’ van de seksscènes.

JLF140326323

De gesprekken worden afgewisseld met nieuwe programma-onderdelen; dit seizoen ontmoeten wij iedere aflevering een H.I.P., een Hopi Important Person. Iemand die het verdient om even in het zonnetje gezet te worden. En Sydney de Portier heeft een belangrijke mededeling.

Ook zijn de populaire onderdelen terug; Jandino leert het publiek weer kennen tijdens de ‘Meet & Greet’. En natuurlijk ‘FC Kip’, het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders. De show gaat alweer het zesde seizoen in en is niet alleen een succes op televisie. De belangstelling om als publiek aanwezig te zijn is enorm en De Dino Show is een hit op social media. De diverse filmpjes zijn miljoenen keren bekeken op YouTube.

Uitzending: zondag 30 maart 2014, 21.24 uur, Nederland 3 | Foto: Jeroen Les Fotografie

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.