Jan Jaap van der Wal te gast bij Fatu

0

Zondag 30 maart is het weer tijd om de lachspieren te activeren bij het stand up comedy programma FATU in het Bijlmer Parktheater! Mc Jeffrey Spalburg ontvangt drie comedians op het podium waarmee hij garant staat voor een unieke comedymiddag. Wie er in de line-up staat? Niemand minder dan Jan Jaap van der Wal, Aries Sporkslede en Patrick Laureij!


Jan Jaap van der Wal
In deze editie maakt Jeffrey Spalburg plaats op voor de befaamde comedian Jan Jaap van der Wal. Dat wil je natuurlijk niet missen! Jan Jaap van der Wal schrikt niet terug van een uitdaging meer of minder. Zo was hij al de eerste Nederlandse comedian met een dagelijkse tv-talkshow (The Daily Show, Nederlandse Editie op Comedy Central). Momenteel tourt hij langs verschillende clubs met zijn nieuwe show Dystopia.

Aries Sporkslede 
Aries Sporkslede begon zijn carrière als comedy host en heeft nu zijn roeping gevonden als stand-up comedian. Hij richtte o.a. de Comedy Lounge op en maakte samen met Clarence Collab en de GGD de Safe Sex comedy-show, waarbij zij jongeren op humoristische wijze het belang van veilige sex toonden. Aries was ook te gast bij Comedy at work, de TV-show van Jandino Asporaat en nu dus bij Fatu!

Patrick Laureij
Patrick Laureij deed in 2006 mee met de Rotterdamse Talent Night en heeft sindsdien zijn plekje gevonden in de wereld van stand-up comedy. Hij maakt sinds 2009 deel uit van deComedytrain en won in 2013 overtuigend de Cameretten publieks- en juryprijs.

Voor meer info & tickets: www.bijlmerparktheater.nl/voorstellingen/fatu-2014
Volg Fatu op Facebook via www.facebook.com/fatu

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.