Speciale Rotterdamse Comedy Night

0

Deze maand kun je in Rotterdam weer genieten van een speciale Comedy Night met als gastheer Rachid Larouz. Larouz, onder andere bekend van The Comedy Factory en Rayman is laat, nodigt Rotterdams comedy talent uit om het publiek te laten huilen…van het lachten wel te verstaan.

De Comedy Night vindt plaats op twee locaties. Op zondag 23 maart in het centrum van Rotterdam, in de Tapas Club aan de Mauritsweg 28. Op die avond zijn te gast Mo Elkhamsi(winnaar van de Rotterdamse talentenjacht), Big Ed(bekend van Beatmasters en Ali B), Aries(bekend van de Dino Show), De Preacher & MC Aldrin(finalisten van Holland’s got talent 2009), aanstormend comedy talent Drizay en onze bekendste en leukste rapper van Nederland met zijn hilarische punshlines niemand minder dan Mr Sjaak.

De show start om 21.00u en daarvoor is er vanaf 19.00u de mogelijkheid om te dineren.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.