Tes A Fesa in Club BIRD ROTTERDAM

0

Klaar om de hele avond los te gaan op de lekkerste tunes van vroeger en nu? Kom eens proeven hoe een echt feest aan toe gaat! Dit is de tweede editie van een gloed nieuw concept in Rotterdam genaamd Tes A Fesa (proef het feest in het Surinaams). De hele avond losgaan op de leukste hits van R&B, hiphop, soca, dancehall, reggae, kizomba, merengue, bachata en nog veel meer. Met als cherry-on-top een geweldig live optreden. Dit keer zijn er ook twee dj’s die zullen spelen op het Pal Mundo Festival.

Tes A Fesa is vrijdag 7 maart 2014 the place to be. Met de dj’s Spice (soca vs dancehall), Meo Mania (Goodtimes), Patrick Paul (Borgoe), Double R (Lovumba), Rochand Alan (Asian Vie) en Giovanni Antoin (We Are). De host van de avond is MC Laco (Suriname). En met een live optreden van Rolf Sanchez is alles op deze avond compleet.

BIRD in Rotterdam is de plek waar het allemaal gaat plaatsvinden.

======================

TES A FESA
DATUM: Vrijdag 7 Maart 2014
LOCATIE: Club BIRD ROTTERDAM
ADRES: Raampoortstraat 26, 3032 AH Rotterdam
TIJDEN: 23.00u tot 05.00u
ENTREE: €10 v.v.k.
WEBSITE: www.tesafesa.com
KAARTEN: http://bit.ly/taf1403 (ticketscript)
LEEFTIJD: 18+

======================

DJ LINE UP:
SPICE
MEO MANIA
PATRICK PAUL
DOUBLE R
ROCHAND ALAN
GIOVANNI ANTOIN

MC LACO – MC BADMANN

LIVE ON STAGE: ROLF SANCHEZ

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.