Comedy concept FATU komt met FATU improv

0

Naast het oude vetrouwde Fatu, is er binnenkort ook Fatu improv! Een nieuwe versie van het stand-up comedy programma iedere laatste zondagmiddag van de maand. Bij deze nieuwe versie van Fatu met rauwe, hilarische comedy is het publiek net zo belangrijk als de spelers zelf.

What’s new? Dat jij bepaalt wie wat verhaalt! Met suggesties uit het publiek zorgen de vier vaste comedians – Jeffrey Spalburg, Rayen Panday, Anuar, Phi Nguyen – én een gastspeler voor een geheel geimproviseerde en ‘on the spot’ ontstane show. Elke keer nieuw. Elke keer anders!

Laat je op de zondagmiddag verrassen door een geheel geïmproviseerde en ‘on the spot’ ontstane show. Met suggesties uit het publiek gaan de vier vaste comedians samen met een gastspeler de uitdaging aan om een unieke comedymiddag te verzorgen. Eindtijd ± 16.30u

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.