Jandino LIVE! in Ahoy – zaterdag 7 juni

0

Op 7 juni 2014 wordt een jongensdroom van Jandino werkelijkheid: dan staat hij LIVE! in Ahoy! Het is de eerste keer dat een Nederlandse cabaretier met een comedy show in het Rotterdamse Sportpaleis staat. Het is de afsluiter van zijn meest succesvolle theatertour tot nu toe: De Revue. Hiermee wil Jandino alle liefde teruggeven aan het publiek; de show wordt groter en nóg spectaculairder! De kaartverkoop voor deze bijzondere show start op zaterdag 21 december om 10.00 uur via TicketMaster.

In Ahoy doet Jandino er nog een schepje boven op. Komische, herkenbare anekdotes, mooie verhalen en brutale grappen worden afgewisseld door hilarische interactie met het publiek en prachtige liedjes. Waar hij nu nog rekening moet houden met brandveiligheid in het theater, kan hij in Ahoy helemaal los gaan! Met spetterend vuurwerk, dansers en met een gastoptreden van de enige echte Judeska uit FC Kip wordt Ahoy op 7 juni omgebouwd tot het grootste theater van Nederland.

Jandino Asporaat:
“Optreden in Ahoy is voor mij een droom die uitkomt! Ik ben heel trots en dankbaar dat ik dit mag realiseren in mijn eigen stad, Rotterdam!”

Jandino Asporaat (1981) is een geboren comedian en showman. Daarnaast schrijft, zingt en danst hij. Zijn stijl wordt omschreven als energiek, grappig en charmant. Jandino presenteert zijn eigen tv-programma De Dino Show bij de NTR. De show zit momenteel midden in het vijfde seizoen en werd in 2013 genomineerd voor de prestigieuze Gouden Roos (Rose d’Or). Eerder stond Jandino in de Nederlandse theaters met de voorstellingen ‘Antilliaanse Pot’, ‘Buena Vista’ en ‘Laat ze maar komen’.

JANDINO LIVE! IN AHOY

Locatie: Ahoy, Ahoyweg 10 3084 BA Rotterdam
Datum: 7 juni 2014
Aanvang: 20.15 uur
Deur open: 18.30 uur

Ticketprijzen:
Van €25,00 t/m €32,50

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.