GINUWINE Live on Stage in Suriname

0

So Funky Groove Entertainment doet het weer in de Anthony Nesty Sporthal te Paramaribo met het spectaculairste Nieuwjaars Real Hot concert: GINUWINE Live on Stage! Zondag 5 januari 2014 van 18.00 – 24.00 uur kun jij onderdeel uitmaken van het geweldige concert: een walhalla vol passievolle R&B, live entertainers op muzikaal gebieds!

Het Real Hot evenement gaat helemaal los: Van Ginuwine kunnen wij een muzikaal en vernieuwend optreden verwachten. Natuurlijk zal er voor de dames een hoop seksgehalte aanwezig zijn. Hij neemt ons mee naar het begin van zijn carrière tot heden.

Naast dit spektakel zelf, wordt het voorprogramma gevuld door talent van eigen bodem! Onze nationale helden: Lloyd De Meza (NL), The Suri All Starzz met Enver Panka en Tjatjie, Bryan Muntslag & Patricia van Daal met begeleiding van Moksiband, DJ Marcel Ramadhin en DJ Gilly Gonzales.

Anthony Nesty Sporthal in Paramaribo
zondag 5 januari 2014
Deur open: 18.00 uur
Tickets: SRD 50,-
Voorverkoop: Boembox shops
Info: +597 8 108 108

Lots of Happiness, So Funky Groove Entertainment crew

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.