Jasmine Sendar brengt kerstsingle uit

0

Jasmine Sendar heeft een kerstsingle uitgebracht, getiteld X-Mas Every Day! De actrice / zangeres krijgt daarbij hulp van Jörgen Raymann! De single is een gevoelig kerstnummer geworden met een pakkende boodschap. Jörgen Raymann verzorgt het rap-gedeelte.

Coassistencia
Jasmine en Jörgen zijn al een bekend duo. Zij waren de afgelopen twee seizoenen van het tv-programma zo:RAYMANN al te zien als Edsel en Coassistencia. Daarnaast is Jasmine bekend van haar rollen in onder meer Goudkust, ONM (Onderweg naar Morgen) en Costa! Het afgelopen jaar speelde zij nog in de dagelijkse soap Malaika.

Zangeres
Jasmine nam al eerder een single op, Tell Me, Tell Me, met Goudkust-collega Lieke van Lexmond. Zij was ook te horen op de soundtrack van Volle Maan en is zangeres in de meidenband Fourlicious.
Zondag 15/12 om 23.10 uur op Nederland 1 de tv premiere van de kersthit van 2013 X-Mas Every Day in zo:RAYMANN!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.