DJ Mixmaster J op R&B Greatest party in Suriname

0

Op zondag 24 november is het dan eindelijk zover! Het vernieuwde Hotel Krasnapolsky in Suriname gaat voor het eerst kennis maken met het concept R&B Greatest. Daarvoor is de populaire DJ Mixmaster J, bekend van de GoodTimes en Borgoe Party’s) uitgenodigd. De R&B Greatest DJ’s zijn weer diep in hun muziekcollectie gedoken om de lekkerste en de beste R&B muziek voor jou tevoorschijn te halen.

Zong jij vroeger ook keihard mee met de klassiekers van o.a. Troop, Janet Jackson, Basic Black, Tony Scot, En Vogue Johny Kemp, Lataesha en Color Me Badd? En wil je al deze lekkere R&B muziek weer eens horen? De DJ’s Mixmaster J (Holland) en Marcel (Cosy, Millennium) zullen deze klassiekers met zinnelijk genot voor je draaien.

Beleef de eind jaren 80 en 90 weer opnieuw bij R&B Greatest op zondag 24 november in het vernieuwde Hotel Krasnapolsky. En kom lekker grooven op de lekkerste R&B Greatest, stampen en dansen op de knallende disco en mellow klassiekers en chillen op de zwoele slow jams.

Datum: Zondag 24 november 2013
Locatie: Hotel Krasnapolsky, Domineestraat 39, Paramaribo Suriname
Party starts: 23:00 uur
Eindtijd: 04.00 uur
Line-up: MixMaster J (Holland, Borgoe party), Marcel (Cosy, Millennium)
Ticket prijs : SRD 20,-
Presale: Receptie Hotel Krasnapolsky

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.