Damaru neemt afscheid van Nederland op de Borgoe Party

0

De populaire Surinaamse zanger Damaru sluit komend weekend een periode van zes weken verblijf in Nederland af met een laatste optreden tijdens de Borgoe Party in Hotel Arena te Amsterdam. Hij vliegt de dag daarna terug naar Suriname waar hij direct mag aantreden op zijn eigen welkomst party. Damaru treedt dan samen op met Finke en Clau One Man.

Het was een drukke periode voor de 27-jarige artiest die optredens verzorgde in heel Nederland en Spanje. Ook nam hij het nummer ‘Wacht Niet Tot Morgen’ met Bollebof op. De samenwerking tussen beide artiesten ontstond in Spanje, waar ze elkaar tegen het lijf liepen. Ze spraken in Spanje af om in Nederland de studio in te duiken. Van het één kwam het ander en uiteindelijk was er een nieuwe single.

Borgoe Party: zaterdag 23 november 2013 | Hotel Arena te Amsterdam | www.borgoeparty.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.