Gyptian te gast bij TV programma zo: RAYMANN

0

De Jamaicaanse reggae- en dancehallartiest Gyptian, die momenteel door Europa toert, is op zondag 22 september 2013 te gast in het TV programma zo: RAYMANN. De artiest onder meer bekend van zijn hit ‘Hold You’ heeft de afgelopen tijd al een aantal optredens verzorgt in Nederland en komt langs in RAYMANNs Agenda.

Verder in het programma: Tante Es ontvangt lingeriekoningin Marlies Dekkers, wereldwijd bekend om haar ontwerpen. In Daar Bij Die Molen is te gast presentator-filmjournalist René Mioch.

In Quintis’ Provincietour gaat Quintis Ristie naar Limburg en bezoekt Abbie Chalgoum. Deze inwoner van Venlo was vorig jaar Prins Carnaval en hij speelt in 2015 de rol van Jezus bij de Passiespelen in Tegelen.

De quiz Ken je ABC met Edsel: de Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar wat weten we ervan? Edsel en Coassistencia testen het bij mensen in de zaal.

Zoals iedere zondag bespreken De Pappies de actualiteit.

Uitzending: zondag 22 september 2013, 23.15 uur, op Nederland 1

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.